De Kroepoekfabriek begint het nieuwe jaar goed: vrijdag 9 januari staat Mister and Mississippi op het podium. Zaterdag 17 januari is het weer tijd voor een nieuwe editie van Gehavend met o.a. Vinnie Mikra. Vrijdag 23 januari hebben we weer een punkrockavond in De KF. We doen dit met Nøfx (BE) en Trossen Los. En vrijdag 30 januari keert de ietwat ongenuanceerde Rotterdamse surf/rock-formatie Hausmagger terug naar De Kroepoekfabriek!

Ruim twee jaar nadat het – toen nog onbekende – Mister and Mississippi op een zondagmiddag het publiek betoverde keert deze bijzondere Nederlandse band terug naar De Kroepoekfabriek. Op vrijdag 9 januari 2015 spelen de dame en heren hier in Vlaardingen de eerste show van hun nieuwe tour, ter ere van een gloedjenieuw album: ‘We Only Part to Meet Again’. Zaterdag 17 januari viert Gehavend zijn één jarig bestaan en de verjaardag van Vinnie Mikra. Wiliam Kouam Djoko, Pop on Adic, Desperate Houseguys, Stun en Rijben en Wegner zullen allemaal helpen om er een goed feest van te maken. Vrijdag 23 januari staan Nøfx en Trossen Los op het podium. Nøfx is een Vlaamse allstar punkrockband met (ex-)leden van o.a. Five Days Off en Gino’s Eyeball. Zoals we van deze mannen gewend zijn, doen zij zowel qua kwaliteit als lol zeker niet onder voor hun lijdend voorwerp NOFX. Trossen Los is ook al zo’n allstarband (o.a. Age of Panic, Stenchtown en B.C.P.) maar dan van iets dichter bij huis. Vrijdag dertig januari hebben we speciaal bezoek vanuit Rotterdam, Hausmagger komt de zaal op zijn kop zetten. Een viermansformatie, waarvan de bassiste Myrle (‘The Beast’) een vrouw is. De half Turkse drummer Daim (‘The Beauty’), is nauwelijks 20 jaar en al zo goed dat het eigenlijk verboden is. Reid is nieuw en voorman Ted ‘Rembo’ Hausmagger, ex-TV-ster, freelance steno-dichter en wanna-be gymnastiekleraar

In de eerste maand van het nieuwe jaar hebben we op zaterdag 10 januari ook nog een teknofeestje, T3knology. Ook is het weer tijd voor de terugkerende talkshow Talk of the Town op woensdag 21 januari en we sluiten deze maand af met een technofeest op zaterdag 31 januari tijdens Mental Torments Night.