De Kroepoek Fabriek Super Sponsor
images/eventmanager/venues/kroepoekfabriek.png

De Kroepoekfabriek wil een breed publiek in Vlaardingen enthousiast maken voor popcultuur en daarmee de stad en regio aantrekkelijk maken. Met goede initiatieven voor talentontwikkeling, een volwassen regionaal-, nationaal- en internationaal programma en moderne dance-avonden willen we poppubliek en musici inspireren en activeren een bezoek aan De Kroepoekfabriek te brengen.

Onze programmering bestaat uit verschillende onderdelen. De frequentie en planning van de verschillende avonden wordt altijd zorgvuldig overwogen. Waar mogelijk wordt samengewerkt, aangehaakt of worden er afspraken gemaakt met initiatieven in Vlaardingen en de regio. Zo organiseren we zo’n 250 events per jaar. Het programma bestaat uit:

  • Popconcerten Nederlandse acts: het gros van het programma bestaat uit Nederlandse pop-, rock- en urban-acts die geregeld ook elders in Nederland optreden. Voorbeelden zijn op zichzelf staande concerten, maar ook concepten als GLOW en Nieuwe Vangst.

  • Popconcerten buitenlandse acts: een minderheid van het programma bestaat uit buitenlandse acts.

  • Popconcerten regionale helden: met Tokoloko biedt De KF ruimte aan regionaal talent dat – meestal in combinatie van verschillende bands – een eigen groep fans naar de zaal trekt. Ook is er KF Allstars waar elke editie meer dan vijftig muzikanten aan deelnemen en waar De Kroepoekfabriek muzikanten in de regio kennis laat maken met elkaar en nieuwe muziek. Er wordt zo een échte popscene gekweekt.

  • Dans-/clubavonden: er worden danceconcepten geprogrammeerd in specifieke genre’s binnen de dance. Vrijwel altijd gaat dit in samenwerking met een derde partij als host/gastheer, zoals een (lokaal) label, lokale organisatie, dj-collectief of een professionele evenementenorganisator. Voorbeelden hiervan zijn Gehavend, 90’S NOW, Frenchkickz, Lekker Laag, Liquidation, 40UP of My Generation.

Koningin Wilhelminahaven Zuidwestzijde 2A
3134KG Vlaardingen
0104455580

Geen evenementen

ADVERTENTIES

Hier kon uw advertentie staan.

Geinteresseerd? Neem contact op met Barflyer voor een prijsopgave.

Eénvoudig en makkelijk.

Klik hier

BINNENKORT

COUNTDOWN

MOD_HVL_EVENTMANAGER_COUNTDOWN_ATMOD_HVL_EVENTMANAGER_COUNTDOWN_HOUR
Mis het niet over
MOD_HVL_EVENTMANAGER_COUNTDOWN_DAYS
MOD_HVL_EVENTMANAGER_COUNTDOWN_HOURS
MOD_HVL_EVENTMANAGER_COUNTDOWN_MINUTES

NIEUW BINNEN

Facebook

BARFLYER PAGE

data-tabs="
Facebook

HVL Module Slider Login

LogIn
LogIn
Template by JoomlaShine